Wat zijn de verzendkosten?

  De verzendkosten variëren afhankelijk van uw locatie en het gekozen verzendoptie. U kunt de exacte verzendkosten vinden tijdens het afrekenen voordat u uw bestelling plaatst.

  Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling wordt bezorgd?
  De levertijd varieert per product en uw locatie. Normaal gesproken duurt het 2-5 werkdagen voor binnenlandse zendingen, maar dit kan langer duren voor internationale bestellingen. U ontvangt een trackingnummer zodra uw bestelling is verzonden.

  Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?
  We proberen bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Als u uw bestelling wilt annuleren of wijzigen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. We zullen ons best doen om u te helpen, maar dit is afhankelijk van de status van uw bestelling.

  Wat is ons retourbeleid?
  We accepteren retourzendingen binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling, onder bepaalde voorwaarden. Raadpleeg ons retourbeleid voor gedetailleerde instructies over het retourneren van producten en het verkrijgen van terugbetalingen of omruilingen.

  Welke betaalmethoden accepteert onze webshop?
  We accepteren betalingen via Mollie voor online betalingen, we aanvaarden ook cash en bankoverschrijvingen. Tijdens het afrekenen kunt u de gewenste betaalmethode selecteren.

  Zijn mijn betalingsgegevens veilig?
  Ja, we nemen de beveiliging van uw betalingsgegevens zeer serieus. We gebruiken versleutelde verbindingen (SSL) om uw gegevens te beschermen en we slaan geen betalingsinformatie op onze servers op.

  Biedt u kortingscodes of promoties aan?
  Ja, bij elke aankoop ontvangt u een kortingscode die gebruikt kan worden bij volgende bestelling. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief of onze sociale media volgen om op de hoogte te blijven van de laatste aanbiedingen.

  Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?
  U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op de website, per e-mail op hairbow@outlook.be, of telefonisch op 0476/23.80.95 (alle dagen van 9.00u tot 18.00u, niet op zon- en feestdagen).
  Ons klantenserviceteam staat klaar om uw vragen te beantwoorden.

  Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd is aangekomen?
  Als uw bestelling beschadigd is aangekomen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en stuur foto's van de beschadiging mee. We zullen zo snel mogelijk een oplossing bieden, zoals vervanging of terugbetaling.

  Wil je meer exclusieve haaraccessoires ontdekken? Word lid van onze HairBow-groep op Facebook en stel al je vragen aan onze community van enthousiaste ouders en verzorgers!